تجهیزات صنعتی آشپزخانه
تجهیزات صنعتی آشپزخانه
تجهیزات صنعتی آشپزخانه
لگن بن ماری
لگن بن ماری
لگن بن ماری
لگن بن ماری
لگن بن ماری
لگن بن ماری
لگن بن ماری
تجهیزات صنعتی آشپزخانه
تجهیزات صنعتی آشپزخانه
تجهیزات رستوران های بومی: تابه گردان، سنگ چرخ، تنور رومیزی صنعتی، دستگاه کشک کن، چاقوی گوشت صنعتی، ماهیتابه صنعتی و …
تجهیزات رستوران های غذای دریایی: گریدل صنعتی برای سوزوکی، دستگاه شیلر، دستگاه گیاه خرد کن، دستگاه بخار پز، کشتی خورشت و…
تجهیزات رستوران های چینی: دستگاه بخار، آینه تکه تکه کن، دستگاه بخار پز مرغ، تنور لوله ای، دستگاه پخت نودل و…
تجهیزات رستوران های ایتالیایی: فرنگی گازی، قابلمه پاستا، ماهی تابه ایتالیایی، دستگاه بخار پیتزا، دستگاه خمیر آمیزی صنعتی و…
تجهیزات رستوران های ایرانی: دستگاه کنار، دستگاه انتا، دستگاه کبابتراش، دیگ برقی، دستگاه دمنوش گیری و…
تجهیزات رستوران های بومی از جمله تابه گردان، سنگ چرخ، تنور رومیزی صنعتی، دستگاه کشک کن، چاقوی گوشت صنعتی و ماهیتابه صنعتی هستند. تابه گردان یکی از تجهیزات اصلی در رستوران های بومی است که برای پخت غذاهایی مانند قابلمه های بزرگ استفاده میشود. سنگ چرخ برای خرد کردن انواع ادویه جات و خشکبار استفاده میشود. تنور رومیزی صنعتی یکی از تجهیزات مورد استفاده در نواحی روستایی است و برای پخت غذاهای محلی استفاده میشود. دستگاه کشک کن برای خشک کردن و تهیه کره از شیر استفاده میشود و چاقوی گوشت صنعتی برای برش و خرد کردن گوشت ها استفاده میشود. ماهیتابه صنعتی هم برای پخت ماهی و دریاچه های مختلف استفاده میشود.
تجهیزات رستوران های غذای دریایی شامل گریدل صنعتی برای سوزوکی، دستگاه شیلر، دستگاه گیاه خرد کن، دستگاه بخار پز و کشتی خورشت هستند. گریدل صنعتی برای پخت ماهی های چند سانتیمتری مانند سوزوکی استفاده میشود. دستگاه شیلر برای خنک کردن غذاها استفاده میشود. دستگاه گیاه خرد کن برای خرد کردن سبزیجات و مواد غذایی دیگر استفاده میشود. دستگاه بخار پز برای پخت غذاها به روش بخارپز استفاده میشود و کشتی خورشت برای پخت و طهی خورشت ها استفاده میشود.
تجهیزات رستوران های چینی شامل دستگاه بخار، آینه تکه تکه کن، دستگاه بخار پز مرغ، تنور لوله ای و دستگاه پخت نودل هستند. دستگاه بخار در رستوران های چینی برای پخت آبپز، برش ها و فرآورده ها استفاده میشود. آینه تکه تکه کن برای خرد کردن مواد غذایی به صورت تکه تکه استفاده میشود. دستگاه بخار پز مرغ برای پخت مرغ به روش بخارپز استفاده میشود. تنور لوله ای برای پخت نان چینی و دستگاه پخت نودل برای پخت نودل های چینی استفاده میشود.
تجهیزات رستوران های ایتالیایی شامل فرنگی گازی، قابلمه پاستا، ماهی تابه ایتالیایی، دستگاه بخار پیتزا و دستگاه خمیر آمیزی صنعتی هستند. فرنگی گازی برای پخت انواع نوعیها و سایر غذاهای ایتالیایی استفاده میشود. قابلمه پاستا برای پخت و طهی پاستا استفاده میشود. ماهی تابه ایتالیایی برای پخت ماهی در حالت تابه استفاده میشود. دستگاه بخار پیتزا برای پخت پیتزا به روش بخارپز استفاده میشود و دستگاه خمیر آمیزی صنعتی برای تهیه خمیر پیتزا یا نان ایتالیایی استفاده میشود.
تجهیزات رستوران های ایرانی شامل دستگاه کنار، دستگاه انتا، دستگاه کبابتراش، دیگ برقی و دستگاه دمنوش گیری هستند. دستگاه کنار برای پخت غذاهای ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه انتا برای پخت و پز انواع سوپ و آش استفاده میشود. دستگاه کبابتراش برای برش کباب ها استفاده میشود. دیگ برقی برای پخت غذاهای ایرانی استفاده میشود و دستگاه دمنوش گیری برای تهیه دمنوش ها استفاده میشود.
بازرگانی سینا تجهیز با دارا بودن سابقه بیش از بیست سال در امر تهیه و توزیع دستگاه های صنعتی و لوازم عطاری و خانگی و همچنین انواع آسیاب و دیگر دستگاه ها آماده دریافت سفارشات شما میباشد.
تجهیزات رستوران هتلی: پیشخوان استیل، سختی پز، بشکه آشپزی، تستر نان، ماشین بسته بندی و …
تجهیزات کافینت: دستگاه میکروفون صنعتی، تلفن هتلی، چیلر آب، دوربین مداربسته و …
تجهیزات پیشخوان استیل یکی از اصلیترین تجهیزات رستوران هتلی است که برای آماده کردن غذاها و سرویس دهی به مشتریان استفاده میشود. این تجهیزات شامل انواع میزکار صنعتی و کابینت استیل میشود که برای قرار دادن و آماده سازی مواد مورد نیاز برای پخت و پز غذاها به کار میرود. همچنین دستگاه سختی پز نیز یکی از تجهیزات اساسی میباشد که معمولاً برای پخت و پز گوشت و مواد پودری مورد استفاده قرار میگیرد.
تجهیزات بشکه آشپزی نیز به عنوان یکی دیگر از تجهیزات رستوران هتلی مطرح است. بشکه آشپزی برای پخت و پز غذاها در حجم بزرگ استفاده میشود. این تجهیزات شامل بشکههای استیلی با ظرفیت متفاوت میباشد که در آنها میتوان درجا غذاها را پخت و پز کرد. این تجهیزات به دلیل بزرگ بودن حجمشان مناسب برای رستوران ها و هتل های پیشخوانی هستند.
تجهیزات تستر نان و ماشین بسته بندی نیز در رستوران هتلی مورد استفاده قرار میگیرند. تستر نان برای بررسی کیفیت نانها و اطمینان از عدم وجود مواد آلوده در آنها استفاده میشود. همچنین ماشین بسته بندی برای اطمینان از اینکه غذاها به درستی و به صورت بهداشتی بسته بندی شده و تحویل داده میشود استفاده میشود.
در بخش تجهیزات کافینت نیز تجهیزاتی مانند دستگاه میکروفون صنعتی، تلفن هتلی، چیلر آب و دوربین مداربسته مورد استفاده قرار میگیرند. دستگاه میکروفون صنعتی برای صداگذاری در رستوران هتلی استفاده میشود و تلفن هتلی نیز برای ارتباط با مشتریان و نیازهای مختلف استفاده میشود. همچنین چیلر آب برای تأمین آب خنک در رستوران هتلی استفاده میشود و دوربین مداربسته جهت امنیت و کنترل داخلی رستوران و هتل مورد استفاده قرار میگیرد.
با توجه به نوع رستوران، تجهیزات شرح داده شده به تجهیزات خاص تر تقسیم میشوند. برای مثال، در رستورانهای فست فود تجهیزاتی مانند فر پیتزا، سرخ کن، هات داگ و همبرگز زن استفاده میشود. همچنین در رستورانهای کافی شاپ تجهیزاتی مانند میلک شیک ساز، آبمیوه گیری صنعتی و دستگاه اسپرسو مورد استفاده قرار میگیرد. این تجهیزات بسته به نوع رستوران و محصولاتی که در آن تهیه میشود، انتخاب میشوند.
همچنین، تجهیزات انبار نیز به عنوان بخشی جداگانه از تجهیزات رستوران هتلی تلقی میشوند. این تجهیزات شامل کابینت دیواری استیل، انواع ترولیها، قفسه بندی استیل و طبقه بندی استیل میباشد. این تجهیزات برای نگهداری و سازماندهی مناسب محصولات و مواد غذایی در انبار استفاده میشود.
تجهیزات رستورانهای دسته بندیشده: رستورانهای ایتالیایی، رستورانهای چینی، رستورانهای ایرانی، رستورانهای سنتی و …
تجهیزات آماده سازی در آشپزخانه صنعتی شامل مواردی مانند میزکار صنعتی، کابینت استیل، چرخ گوشت صنعتی و سینک صنعتی است. میزکار صنعتی برای آماده سازی و قطعهبندی مواد اولیه استفاده میشود، که بهراحتی شستشو میشود و دارای فضای کافی جهت قرار دادن لوازم و وسایل است. کابینت استیل نیز برای نگهداری وسایل و لوازم آشپزخانه استفاده میشود. چرخ گوشت صنعتی برای خرد کردن گوشت و تهیه مواد اولیه برای همبرگر و کبابها استفاده میشود. سینک صنعتی نیز برای شستشوی سبزیجات، میوهها و لوازم آشپزخانه استفاده میشود.
تجهیزات پخت و پز که بهطور عمومی به عنوان قلب آشپزخانه صنعتی شناخته میشوند، شامل اجاق گاز صنعتی، فر صنعتی، گریل صنعتی و کباب پز میشوند. اجاق گاز صنعتی بهعنوان یکی از تجهیزات اساسی در آشپزخانه صنعتی به کار میرود. فر صنعتی نیز برای پخت و خمیر سازی انواع نان، پیتزا و شیرینیها استفاده میشود. گریل صنعتی، دستگاه مناسبی برای سوزاندن، سرخ کردن و پخت مواد غذایی است، در حالی که کباب پز برای پخت کباب و مخصوصاً جوجه کباب و برگر با کیفیت بالا به کار میرود.
تجهیزات شستشو نیز مهمترین قسمتی از آشپزخانه صنعتی است که شامل ماشین ظرفشویی صنعتی، وان استیل و سیخ شور صنعتی است. ماشین ظرفشویی صنعتی برای شستشوی قاشق و چنگال، ظروف و لوازم آشپزخانه صنعتی استفاده میشود. وان استیل بهعنوان یک سینک بزرگ صنعتی استفاده میشود و سیخ شور صنعتی برای شستشو و سرخ کردن سیخ کباب و ماهی استفاده میشود.
تجهیزات سرو برای آشپزخانههای صنعتی شامل شفینگ دیش، سالادبار، بن ماری، ظروف استیل و خط کامل سلف سرویس میشود. شفینگ دیش یا سطل استیلی است که برای حمل غذاهای آماده به سرویس به کار میرود و سالادبار جهت تهیه و سرو سالاد استفاده میشود. بن ماری یا ظرف نچسب، برای گرم نگه داشتن غذاهای منوی اصلی یا پیش غذا در طول روز استفاده میشود و ظروف استیل مدام در آشپزخانههای صنعتی استفاده میشوند. خط کامل سلف سرویس شامل وسایلی است مانند کابینت، طاولت، صندلی و زیرسازی کامل برای سرو غذا در رستورانها است.
تجهیزات انبار نیز به تجهیزاتی اشاره دارد که برای نگهداری مواد و لوازم آشپزخانه در انبار مورد استفاده قرار میگیرند. این تجهیزات شامل کابینت دیواری استیل، انواع ترولیها، قفسه بندی استیل و طبقه بندی استیل هستند. کابینت دیواری استیل برای نگهداری وسایل و لوازم آشپزخانه استفاده میشود و ترولیها برای جابجایی مواد در آشپزخانه صنعتی به کار میروند. قفسه بندی استیل و طبقه بندی استیل نیز برای نگهداری و مرتبسازی مواد و لوازم به کار میروند.
همچنین، تجهیزات فست فود به تجهیزاتی گفته میشود که در رستورانها و فست فودها برای تهیه و سرو انواع غذاهای سریع السیر استفاده میشوند. این تجهیزات شامل فر پیتزا، سرخ کن، هات داگ، همبرگر زن، دستگاه مرغ بریان، تاپینگ پیتزا و … هستند. تجهیزات کافی شاپ نیز به تجهیزاتی اشاره دارد که برای تهیه و سرو نوشیدنیها و محصولات قهوهای در کافی شاپها استفاده میشوند، مانند میلک شیک ساز، آبمیوهگیری صنعتی، مخلوط گیری صنعتی، آسیاب قهوه و دستگاه اسپرسو.